Binnen en buiten schilderwerk

MR Schilder is specialist als het gaat om binnen en buiten schilderwerk. Er wordt alleen gewerkt met de beste kwaliteit verf en kwasten en dankzij jarenlange ervaring wordt snel bepaald wat voor aanpak er nodig is. MR Schilder werkt snel, efficiƫnt en hanteert een schappelijke prijs-kwaliteit verhouding!

Verleng de levensduur

U verlengt de levensduur van uw ramen, deuren, kozijnen, daklijsten, etc. aanzienlijk als u het schilderwerk tijdig onderhoudt of bijwerkt. Het blijft daardoor niet alleen mooi, maar het beschermd ook tegen zon- en weersinvloeden. Het gebruik van goed materiaal is al het halve werk. Helemaal als u zich beseft dat het schilderwerk weer enkele jaren mee moet.
Materialen als verf, lak en beits hebben vooral buiten een beschermende werking, terwijl het voor binnen vaker een decoratieve functie heeft. We adviseren u daarom graag bij de keuze van de juiste verf en materialen.

Onze verf

MR Schilder gebruikt verf van de merken Sikkens en Wijzonol. Deze merken zijn van zeer hoge kwaliteit waarmee het eindresultaat de kleuren en de duurzaamheid heeft die u wenst. Het is mooi voor binnen en ijzersterk voor buiten. Afhankelijk van het schilderwerk wordt een keuze gemaakt voor een van deze merken.

Overig

MR Schilder is ook thuis in behangen en het plakken van glasweefsel. Vooral het laatste is meer dan geschikt voor wanden die het zwaar te verduren hebben. Het behang heeft de eigenschap dat bestaande scheurtjes of pleister aan het zicht worden ontnomen. Daarbij is het te sausen in welke kleur u maar wilt. Dankzij de brandvertragende eigenschap is glasweefselbehang ook nog eens erg veilig. Tot slot is het ook eenvoudig schoon te houden! Wij helpen u graag met uw wensen omtrent het glasvezelbehang!